Van ontwerp tot realisatie zorgen wij voor een perfect eindresultaat!

Auto laten bestickeren in Mierlo

Komt u uit (de omgeving van) Mierlo en wilt u graag uw auto laten bestickeren (of beletteren zoals wij het zeggen), dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw bedrijfsauto is een rijdend visitekaartje. Ook in het mooie Mierlo wilt u natuurlijk gezien worden. 

Overal waar u geparkeerd staat in Mierlo of omstreken en overal waar u aan het werk bent zien mensen uw bedrijfsnaam en/of logo. Dit zorgt voor een grote herkenbaarheid en naamsbekendheid. Op die manier is autobelettering een relatief goedkope manier van reclame maken. 

Bij Advertize Totaal Reclame Lierop zijn wij door middel van service, persoonlijke aandacht, creativiteit en bovenal flexibilteit onze klanten in Mierlo graag van dienst. Wij begeleiden alle opdrachten, van ontwerp tot realisatie, tot een perfect eindresultaat. En uw belettering is uniek, want wij leveren ontwerpen op maat.

Of u nu een hele eenvoudige belettering wilt met alleen uw logo, een mooie grote full colour foto aan alle zijdes, wij kunnen u altijd voorzien van het juiste advies. En wederom geldt: Voor elk budget maken wij een mooie belettering!

Met onze plotters en full colour printers in eigen huis kunnen wij u direct en snel voorzien.

Wilt u ook uw (bedrijfs)auto laten bestickeren?

Wij staan ook in Mierlo graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Heeft u al een idee of een ontwerp of een bestand wat u mee kunt/wilt sturen? In het formulier hier naast kunt u uw gegevens met evt. dat bestand naar ons verzenden. De rest doen wij 😉.

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl