Profiteer nu ook van de opmars van online verkopen!

Webshop laten maken

Wilt u een webshop laten maken? Wij maken webshops geheel naar de wensen van u als klant. 

De online verkoop kent een onstuitbare opmars. Als bedrijf kunt u van deze trends profiteren. Een gebruiksvriendelijke, duidelijke en professionele webshop is hiervoor uiteraard een must. Wij ontwikkelen webshops waar uw klant gemakkelijk de juiste producten vindt en kan bestellen. Bovendien zorgen we voor de integratie van een veilig online betalingssysteem.

Als beheerder kunt u via het eenvoudige content management systeem moeiteloos alle informatie en producten op de webshop beheren, uw bestellingen volgen en uw klanten beheren. 

Veel gestelde vragen:

Wat kost een webshop laten maken?
Uw webshop is altijd maatwerk. Een exacte prijs is vooraf dus heel moeilijk te zeggen. Gaat het om een eenvoudig webshop met enkele productcategorieën of gaat het om een hele uitgebreide webshop met honderden (of meer) producten en talloze betaalmogelijkheden in meerdere talen. U begrijpt, daar kan veel verschil in zitten.


Vraag ons gerust eens om een vrijblijvende offerte. Wij overtuigen u graag!

Wat is jullie werkwijze?

1. Kennismaken
Als eerste gaan we kennis maken en uw wensen bespreken. We kijken waar de kansen liggen en bepalen aan de hand daarvan een eenvoudige strategie. U ontvangt op voorhand van onze een offerte / richtprijs. 

2. Ontwerpfase
Aan de slag! We gaan aan de hand van wat we in fase 1 hebben besproken aan de slag met een treffend en uniek ontwerp.

3. Techniek
Na goedkeuring van het ontwerp gaan we de webshop tot leven laten brengen.

4. Preview
Als wij de webshop hebben laten leven kunt u op een apart adres zelf mee kijken met het eindresultaat en kunnen we nog wijzigingen aanbrengen.

5. De wijde wereld in!
Als de webshop helemaal naar jouw wens is gaan we hem live plaatsen zodat de hele wereld hem kan zien en gebruiken.

6. Nazorg
Online blijft altijd alles in beweging. Indien gewenst onderhouden wij je webshop m.b.t. updates die we regelmatig controleren en uitvoeren. Tevens kun je ons inzetten om de webshop te blijven voorzien van nieuwe content. Wil je dat liever zelf doen, dat kan ook! Geen probleem, wij assisteren alleen waar u het nodig vindt.

Krijg ik te maken met lange gesprekken en ingewikkelde planningen?

Nee, zeker niet! Wij houden van korte lijnen en contact. Geen ingewikkelde planningen en gesprekken. To the point en actie!

Kunnen jullie ook mijn domeinnaam, hosting en e-mail regelen?
Jazeker kunnen wij dat! Graag zelfs want dan houden we alles onder 1 dak. Dat betekent kortere lijnen, snellere voortgang en meer zekerheid van zorgeloos online.


Wij kunnen uw domeinnaam registreren en beheren maar wij kunnen ook uw domeinnaam overnemen mocht u deze al ergens hebben geregistreerd.


Ook wat betreft email kunt u bij ons gratis een ongelimiteerd aantal emailadressen laten registreren.

Krijgen we ondersteuning na oplevering?

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Na oplevering van uw webshop kunnen wij deze onderhouden, maar u kunt dit ook zelf doen indien gewenst. Bij vragen ontvangt u van ons te allen tijden gratis support! 

Is mijn webshop na oplevering goed vindbaar?
Wij maken onze websites altijd zo dat deze organisch (dus niet via betaalde advertenties) al (goed) vindbaar zijn. Dit doen wij helemaal gratis! Uiteraard hebben zoekmachines vaak wel even tijd nodig om de nieuwe site te leren kennen 😉.


Mocht de vindbaarheid echter alsnog verbeterd moeten worden kunnen we samen bekijken hoe we dit nog verder kunnen optimaliseren. Hiervoor werken wij indien nodig nauw samen met onze SEO (zoekmachine) specialisten!

webshop laten maken eindhoven

Waarom zou u voor ons kiezen?

Wij zijn een officieel Nederlands Geregistreerd Webdesign Bureau

Wilt u ook door ons uw webshop laten maken?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl