Alles onder 1 dak: hosting, domeinnaam en e-mail en website beheer

Webhosting

Dankzij een intensieve samenwerking met onze collega’s bij Hosting met hun eigen servers in een geconditioneerd datacenter kunnen wij uw website tegen een voordelig tarief hosten. Door constant bezig te zijn met kwaliteitsverbetering behoort deze webhosting inmiddels tot de top van Nederland!

Domeinnaam aanvragen

Heeft u nog geen domeinnaam maar wilt u die wel graag vastleggen? Wij kunnen u compleet ontzorgen. U kunt een ongelimiteerd aantal emailadressen aanvragen en u ontvangt altijd gratis support. Het gehele datacenter is redundant uitgevoerd en optimaal beveiligd.

Wilt u weten of uw domeinnaam nog vrij is en wat deze kost? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u snel een reactie.

webhosting helmond someren asten lierop mierlo

Waarom zou u voor ons kiezen?

Wilt u een domeinnaam aanvragen?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl