Spandoeken, hekwerkbanners en podiumbanners, wij ontwerpen en maken!

Spandoeken

Advertize Totaal Reclame levert al jaren goede kwaliteit spandoeken / banners, rollup banners en hekwerk banners in alle formaten voor een scherpe prijs. De full colour spandoeken zijn ideaal om een reclameboodschap mee uit te dragen. 

Of het nu gaat om PVC-frontlit, dubbelzijdig blockout, mesh of polyester vlaggendoek; u bent bij Advertize Totaal Reclame aan het juiste adres. Onze bisonyl doeken worden met speciale inkt geprint. Hierdoor zijn de doeken water- en UV-bestendig en dus perfect voor binnen- én buitengebruik. Denk bijvoorbeeld aan doeken voor: evenementen, acties, bouwplaatsen, verjaardagen, verkooppromoties, feestdagen, tuindoeken, etc.

Voor het spandoek of groot formaat doek kunnen aparte afwerkingen worden gekozen. Hierdoor zijn de doeken op verschillende manieren gemakkelijk te bevestigen. We kunnen de doeken bijvoorbeeld voorzien van zomen en ringen op de hoeken of om de 25 of 50 cm. Ook is het mogelijk om voor een tunnelzoom te kiezen. Deze kan links, rechts, boven en/of onder voor een 32mm of 42mm buis geplaatst worden. Bent u op zoek naar een andere afwerking? Vraag gerust naar de mogelijkheden

Wilt u ook een spandoek laten bedrukken?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

U kunt ook het formulier hiernaast invullen en wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl