Goedkoop drukwerk van hoge kwaliteit, het kan echt!

Drukwerk

Uw complete (huisstijl) drukwerk kan door ons verzorgd worden. Van het ontwerp van een nieuw logo en het daarbij horende briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Maar ook uw bedrijfsbrochure of folder zijn bij ons in goede handen. Een passend ontwerp komt vaak pas volledig tot zijn recht in hoogwaardig drukwerk. Advertize Reclame Lierop zorgt voor de voorbereiding, verwerking en afwerking. En natuurlijk als u snel en goedkoop drukwerk wilt kunt u bij ons terecht voor de meeste interessante aanbiedingen voor flyers, posters, visitekaartjes en allerlei soorten basis-drukwerk.

Grafische vormgeving en de visuele identiteit zijn zeer belangrijke aspecten als gezicht van uw bedrijf. De uitstraling van uw huisstijl, folder, website, advertentie etc. bepaalt het beeld wat uw klanten of opdrachtgevers van uw onderneming hebben. Een goed ontwerp wordt afgestemd op uw doelgroep. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen uw bedrijf of product een eigentijds gezicht geven. Indien nodig adviseren wij u graag met oog op concept, vormgeving en drukwerk. Soms is het nét die andere kijk op de zaak waarmee uw dienst of product zich kan onderscheiden.

Drukwerk van hoge kwaliteit tegen zeer lage prijzen!

De laagste prijs dat is voor veel klanten belangrijk. Maar goede kwaliteit is natuurlijk zeker zo belangrijk. Wij hebben daarin de perfecte match gevonden. We hebben superscherpe prijzen en leveren ook nog eens hoge kwaliteit drukwerk!

Het totale pakket en alles onder 1 dak. Met korte lijnen staan wij in direct contact met onze klanten.

Ook op zoek naar een goedkope drukker?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl