Vlaggen maken indruk al van grote afstand!

Vlaggen en banieren

Vlaggen geven uw bedrijf de juiste uitstraling bij uw bedrijfspand, tijdens een open dag, beurs of tijdens een evenement. Met een opvallende vlag wordt de herkenbaarheid en uitstraling van uw bedrijfsnaam en het logo vergroot.

Wij adviseren 3 a 4 vlaggen per jaar per vlaggenmast te gebruiken. Dit omdat vlaggen bij veel wind sneller zullen slijten. Met een vlag op voorraad heeft uw bedrijf of product altijd de juiste uitstraling. 

Een vlaggenmast met vlag is al van ruime afstand duidelijk zichtbaar en geeft een hogere attentiewaarde aan uw bedrijf of evenement. U heeft keuze uit aluminium en polyester masten die eenvoudig zelf te plaatsen zijn. 

Wilt u ook vlaggen bestellen?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

U kunt ook gebruik maken van het formulier hiernaast. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl