Heet uw klanten welkom met klasse!

Reclamezuil

Uw klanten warm welkom heten op uw bedrijf? Of ze simpelweg op een mooie manier de weg wijzen naar de juiste afdelingen?

Het kan prachtig met een reclamezuil. Beletterd en/of zelfs met licht erin. Bijna niets is onmogelijk. Van heel groot, tot heel klein en bescheiden. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Het grote voordeel van een reclamezuil is dat deze, in tegenstelling tot gevelreclame, niet aan het pand vast zit. Daarom wordt de zuil meestal als ondersteunende buitenreclame ingezet, naast een groot logo op de gevel. Een reclamezuil is meestal dubbelzijdig. Omdat de reclamezuil vaak gesitueerd wordt voor het pand langs de oprit, is het tevens een prima medium voor een bewegwijzering-mededeling. Of, in het geval van een verzamelgebouw, krijgt ieder bedrijf zijn eigen plek op de zuil.

Reclamezuilen komen vaak voor in ovale en vlakke uitvoeringen, waarbij de bolle zuil de populairste is. Daarnaast is op aanvraag iedere vorm mogelijk, we gaan daarvoor graag de uitdaging aan.

Wilt u ook een reclamezuil laten maken?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl