Wij maken stickers in alle denkbare vormen, maten en oplages!

Stickers

Zelfklevend vinyl, voor duurzame stickers

Zelfklevend vinyl is het meest gebruikte materiaal voor duurzame stickers die zowel binnen als buiten langdurig gebruikt kunnen worden. Vinyl (pvc) is soepel, sterk en goed bestand tegen weersinvloeden. Het materiaal is in vele varianten verkrijgbaar, met elk hun eigen toepassingsgebied. Het is in ieder geval zo dat niet elk zelfklevend vinyl zonder meer voor alle doeleinden geschikt is. Zeker de goedkopere soorten hebben hun beperkingen.

De grootste verschillen tussen de diverse materialen voor vinylstickers zitten in de basisfolie en de lijmlaag. Er bestaan ontelbaar veel verschillende combinaties.

U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten stickers en etiketten. Van adresetiketten tot vloerstickers, van keuringsstickers tot raamstickers, Advertize levert ze allemaal. Omdat wij de stickers en etiketten zelf digitaal printen, zijn de kosten laag en is de service hoog!

Pictogrammen
Advertize levert al haar pictogrammen in hoogwaardige kwaliteit, dus krasvast, kleurecht, benzinevast en weersbestendig. Wij produceren deze pictogrammen niet alleen van zelfklevend vinyl of kunststof, maar in veel gevallen ook als raamsticker (binnen plakken, buiten lezen) en op nalichtend materiaal (glow in the dark).

Solvent Print
Solvent printing is geschikt voor duurzame full colour stickers in kleine en grote oplagen en/of grote formaten. Als extra bescherming kunnen de stickers worden voorzien van een transparante beschermlaag (laminaat). Een laminaat raden wij in ieder geval aan wanneer de stickers buiten ingezet worden. De stickers kunnen in elk formaat en elke vorm geleverd worden, zowel los als half diep gestanst op vellen of stroken, zonder stansmeskosten.

Wilt u ook stickers laten maken?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

U kunt ook het formulier hiernaast zo volledig mogelijk invullen en wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe. 

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl