Wij zijn hèt bestickeringsbedrijf van de regio Mierlo.
Autoreclame, reclameborden, spandoeken, banners en meer!

Bestickering Mierlo

Bent u in de regio Mierlo op zoek naar een beletteringsbedrijf, zoek dan niet verder! Advertize Totaal Reclame Lierop is specialist in alle vormen van belettering. Of het nu om een autobestickering, een compleet wagenpark, een rollup banner of een gevelreclame gaat. Advertize Totaal Reclame Lierop begeleid u in het complete proces van belettering. Van ontwerp tot realisatie zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Geheel naar uw wensen!

Ook in Mierlo is bestickering nog altijd de beste en meest effectieve vorm van reclame maken die er maar is. En dat tegen vaak eenmalige lage kosten.

Uw auto is uw visitekaartje op de weg. Uw reclamebord is vaak een blijvende advertentie op locatie. Met onze plotters en full colour printers in eigen huis kunnen wij u direct en snel voorzien.

Wilt u ook uw voertuig, auto, winkel, of iets anders laten bestickeren?

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl