Animatievideo Osteopathie Michiels
Someren

Handige animatievideo

Voor osteopathie Michiels in Someren hebben wij deze handige animatievideo gemaakt en voorzien van passende voice-over. Het maakt heel visueel duidelijk wat osteopathie is, en hoe het jou evt. kan helpen. Superleuk project!

Delen
Delen
Delen

Wilt u ook een mooie bedrijfsvideo?

Beelden hebben een gevoelige meerwaarde voor vrijwel elke boodschap. Bewegend of stil, lang of kort, informatief of speels, voor TV of online, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Dus bent u op zoek naar een creatieve en betaalbare bedrijfsfilm? Wij helpen bedrijven hun eigen, uniek verhaal te vertellen met de kracht van storytelling.  Als je impact wilt genereren, helpen wij je graag met (online) video.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend eens contact met ons op!

 

 

Bedrijfsvideo laten maken someren

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust eens helemaal vrijblijvend contact met ons op.

We starten met een goede bak koffie ☕️ (of iets anders naar wens😉) en daarna gaan we samen kijken hoe we jouw bedrijf op een zo mooi en effectief mogelijke manier kunnen presenteren.

Supertrots op onze klanten!

[trustindex no-registration=google]

Corona

I.v.m. het corona-virus en de huidige maatregelen die er gelden werken wij zeer voorzichtig. Dat betekent dat ons kantoor alleen op afspraak en voor noodzakelijke dingen geopend is. Wij werken zoveel mogelijk thuis en vragen daarvoor uw begrip. 

Uiteraard zijn wij dagelijks “gewoon” hartstikke bereikbaar via telefoon of mail. 

Dus heeft u vragen? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor, neem dan contact met ons op!

 

 

Contact

Advertize Totaal Reclame
Drievennestraat 4
5715 BR  Lierop

Kantoor:
Tel.: 0492 – 33 12 89 

Eric:
Tel.: 06 – 54 26 43 68
E-mail: info@advertizereclame.nl

Jan:
Tel.: 06 – 515 67 018
E-mail: jan@advertizereclame.nl